Kleuterbioscoop: Brandweerman Sam: Klaar voor actie!   

Kleuterbioscoop: Brandweerman Sam: Klaar voor actie!

Voor de állerkleinste Brandweerhulpjes vertonen wij op zondag 19 september een speciale kleutervoorstelling van Brandweerman Sam: Klaar voor actie!

Het licht blijft een beetje branden en het geluid wordt gedempt. De perfecte setting voor een (van de) eerste bioscoopbezoek(en)

De film start om 10.30 uur. 


Entree bedraagt € 7,50 per persoon. Dit is inclusief ranja voor de kleuters en een drankje naar keuze voor de begeleiders. Na afloop ontvangen alle kleuters ook nog een echt filmdiploma!


Voor aanvang en na afloop van de film zijn er leuke activiteiten in de foyer. En wie weet, misschien komt Sam de Brandweerman een bezoek brengen...

Reserveren kan via een mailtje naar kassa@royal-echt.nl met hierin het totaal aantal personen + de naam, geboortedatum en geboorteplaats van de kleuter(s).

Als een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie. Mandy en Sarah filmen zijn redding en plaatsen het op hun nieuwe website Piekepolder Online. De video van Sams heldendaad gaat viraal en wordt ook opgemerkt door een beroemde Hollywood regisseur. Hij wil dat Sam de hoofdrol gaat spelen in zijn nieuwe film. Alleen wil de jaloerse tegenspeler van Sam deze rol ook en heeft er alles voor over om het van Sam af te pakken. Tijdens het filmen gebeuren er plotseling allemaal ongelukjes waarbij Sam gewond had kunnen raken. Daarom treft hij een aantal voorzorgsmaatregelen. Maar wanneer Sams tegenspeler het veiligheidslint van een vluchtauto doorknipt, vindt er een heel gevaarlijk ongeluk plaats. Alsof het allemaal niet erg genoeg is, lijkt het ook alsof het de schuld van Sam is. Mag Brandweerman Sam de film nog afmaken en komen Sarah en Mandy erachter wiens schuld het echt is?

Genre:
animatie, kinderfilm
Duur:
60 minuten

reserveer uw kaarten