Ladiesnight (Naughty Edition): Bad Moms 2   16 geweld

Ladiesnight (Naughty Edition): Bad Moms 2

>>Online Kopen 20:00 Voorstelling<<

 

>>Online Kopen 20:30 Voorstelling<<

 


 


 

Reserveringen worden niet in behandeling genomen, enkel via online verkoop.

 

Poeh poeh, de feestdagen staan weer voor de deur. Speciaal voor de dames die zich met deze dagen uitsloven in de keuken of zich suf zoeken naar een geschikt cadeau voor partner en kids presenteren wij een nieuwe versie van de alombekende Ladies Night. Tijdens deze avond zullen wij zorgen voor het nodige vertier met als kers op de taart de film Bad Moms 2. Wij zullen in ieder geval ons uiterste best doen om er voor te zorgen dat je opgepept de kerstvoorbereidingen kunt beginnen. 

Natuurlijk zullen wij jullie weer voorzien worden van een hapje* en drankje, kun je toffe prijzen winnen in de loterij en staan er toepasselijke standjes in de foyer en dat alles voor maar € 15

 

* keuze uit:
- Kleine zoete of zoute popcorn 
- Kleine nacho's met salsa of kaassaus
- Gemengde snacks met saus ( 2 frikandellen / 2 kipnuggets / 2 bitterballen )

 

In Bad Moms 2 moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.


Zaal tickets bedragen €15,00 euro per persoon en balkonkaarten bedragen €16,00 per persoon. Reserveren voor deze Ladies Night is niet mogelijk, u kunt kaarten direct online kopen en uw plaatsen direct vastleggen.


Bij het kiezen van uw plaatsen graag aansluiten / geen onnodig lege pl

Regie:
Jon Lucas, Scott Moore
Cast:
Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn
Genre:
komedie
Duur:
122 minuten

reserveer uw kaarten