Marathon : Jurassic World ( 3D ) en Jurassic World: Fallen Kingdom ( 3D )   12

Marathon : Jurassic World ( 3D ) en Jurassic World: Fallen Kingdom ( 3D )

Ben jij een echte Jurassic World fan? Dan is dit de absolute must see van deze zomer. De Jurassic World marathon. Wij geven je maar liefst 3 keer de kans om te komen genieten van de marathon:

Woensdag 6 juni vanaf 18:45

Zaterdag 9 juni vanaf 19:30

Zondag 10 juni vanaf 13:45

Tijdens de marathon vertonen wij beide Jurassic World films achter elkaar.

Jurassic World
: Er zijn 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig pretpark genaamd Jurassic World. Owen is een van de medewerkers die in Jurassic World werkt en ook op het eiland woont. Samen met zijn collega's onderzoekt hij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs wat resulteert in een levensgevaarlijke situatie. 

Jurassic World: Fallen Kingdom: Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen hoofdpersonages Claire Dearing en Owen Grady in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit. Ook Jeff Goldblum en BD Wong zullen weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu.

Tickets kosten € 12,50 per stuk

Regie:
J.A. Bayona
Cast:
Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Rafe Spall, Toby Jones
Genre:
actie, avontuur

reserveer uw kaarten

Woensdag 06-06
18:45ureserveer
Zaterdag 09-06
19:30ureserveer
Zondag 10-06
13:45ureserveer