ROH: THE WINTER'S TALE (Christopher Wheeldon)   

ROH: THE WINTER'S TALE (Christopher Wheeldon)

LIVE cinema voorstellingen vanuit het Royal Opera House in Londen rechtstreeks op het witte doek in Royal Servicebioscoop Echt. 

Unieke bioscoopervaringen van de grootste en mooiste theaterproducties in combinatie met de hoogstaande beeld- en geluidkwaliteit en de comfortabele zaalservice die u gewend bent van de Royal.

Kortom als u een avond wilt genieten van het allermooiste op opera- en balletgebied, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Beleef het mee!
Wij adviseren u uiterlijk om 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. 

De uitvoeringen van The Royal Opera worden Nederlands ondertiteld.

 

Christopher Wheeldon, associate artistiek leider van The Royal Ballet, maakte
zijn bewerking van Shakespeares grote romance The Winter's Tale voor The Royal Ballet in 2014. Net als Alice's Adventures in Wonderland kreeg The Winter's Tale bij de première uitbundige lof toegezwaaid; zowel de critici als het publiek prezen het ballet om de intelligente, sterk tot de verbeelding sprekende verhaallijn en de vertaling daarvan in voortreffelijke dans. Nu al wordt het werk algemeen beschouwd als een moderne klassieker.

Het verhaal draait om het stuklopen van een huwelijk door een alles verterende jaloezie, het te vondeling leggen van een kind en een ogenschijnlijk hopeloze liefde. Toch volgt uiteindelijk, ingegeven door wroeging en spijt- en na een schijnbaar miraculeuze wederopstanding. Een happy end dat overloopt van vergevingsgezindheid en verzoening. Mede door de prachtige decors van Bob Crowley en de sfeervolle muziek van Joby Talbot is The Winter's Tale een meesterlijk modern verhalend ballet.

GESCHATTE TIJDSDUUR:

3 UUR, INCLUSIEF TWEE PAUZES

Regie:
Choreografie Christopher Wheeldon
Cast:
Muziek Joby Talbot
Genre:
Royal Ballet
Duur:
180 minuten

reserveer uw kaarten

Woensdag 28-02
20:15ureserveer