woensdag
29
nov
2017
14:00u

Coco (Nederlandse versie)Coco

Disney • Pixar’s Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, die families uit alle generaties met elkaar verbindt en ga samen met Miquel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes.

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miquel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken. 

woensdag
29
nov
2017
20:00u
donderdag
30
nov
2017
20:00u
woensdag
06
dec
2017
14:00u

Paddington 2 (Originele versie)Paddington 2

Paddington is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Hij heeft een mooi pop-up boek van Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan; een charismatisch acteur en meester in vermommingen. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis waar hij onder anderen de intimiderende kok Knuckles McGinty ontmoet. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.

woensdag
06
dec
2017
14:00u
woensdag
13
dec
2017
20:00u
woensdag
13
dec
2017
20:00u

Star Wars: The Last JediStar Wars: The Last Jedi

Rey, Finn en Poe vervolgen hun epische avontuur met Luke Skywalker in Star Wars: The Last Jedi.

woensdag
13
dec
2017
20:00u
woensdag
20
dec
2017
14:00u

Ferdinand (Nederlandse versie)Ferdinand

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje.

Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat.

donderdag
21
dec
2017
20:00u

Pitch Perfect 3Pitch Perfect 3

Beca en haar vriendinnen zingen weer de sterren van de hemel in dit aca-amazing vervolg.

donderdag
21
dec
2017
20:00u

Huisvrouwen Bestaan NietHuisvrouwen bestaan niet

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.

Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. 

Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht. 

Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.

donderdag
21
dec
2017
20:00u
donderdag
21
dec
2017
20:00u
donderdag
04
jan
2018
20:00u
woensdag
07
feb
2018
20:00u